Retourneren

Hoe retourneer ik mijn artikel?

Ik vind het jammer dat u niet tevreden bent met het product maar help u graag verder.
Na ontvangst van het product heeft u 2 werkdagen de tijd om kenbaar te maken dat u niet tevreden bent met het product. U kunt dit makkelijk doen via het contactformulier. Geeft u hierbij duidelijk aan waarom u het product retour wilt sturen.

Pak het artikel weer in

Na reactie van Moments by Marrit kunt u het artikel binnen drie werkdagen in de originele verpakking en zonder gebruikssporen of beschadigingen retour sturen. Zorgt u ervoor dat het artikel veilig ingepakt is?

Stuur het artikel retour

U kunt zelf het vervoersbedrijf kiezen. De verzendkosten van het retour sturen wordt niet vergoed door Moments by Marrit.

De status van uw retour

Nadat de bestelling bij mij binnengekomen is, controleer ik het product. Ik stel u op de hoogte over het terugstorten van het aankoopbedrag of van de levering van het vervangende product. De verzendkosten worden niet geretourneerd.

Terugbetaling

Als u een product geretourneerd heeft, controleer ik deze zodra de bestelling bij mij is teruggekomen. U wordt vervolgens via e-mail op de hoogte gesteld over de terugstorting van het betaalde bedrag.

Uitsluiting van het retourrecht

Maatwerk artikelen en artikelen uit eigen productie die bij de bestelling speciaal voor u gemaakt worden zijn uitgesloten van het retourrecht.

Maatwerk artikelen: Alle producten die niet standaard in de webshop aangeboden worden.

Chat openen
Hallo
Waar kan ik je mee helpen?