De Zebra is levendig, krachtig en de hele dag door actief. Het is een echt kudde dier en zebra’s hebben elkaar nodig om te overleven.

Marrit Verheijen

Mijn roots liggen in Elst. Samen met mijn ouders woonden wij jaren aan de Bouwing. Dé plek waar ik jou nu graag ontvang in mijn fotostudio.

“Net even anders kijken naar een moment, gebaar of blik naar elkaar of simpelweg de schoonheid van de natuur. Dát verrijkt mijn kijk op alles.”

Van mijn vader heb ik de liefde voor de natuur meegekregen. Uren hebben wij gewandeld en genoten wij van alles wat wij zagen. Hoe een plant of struik heette of welke vogel wij hoorden, mijn vader wist het mij te vertellen.

De verwondering die ik voor de natuur voel, leg ik vast in de mooiste foto’s.

“Een aantal jaar geleden heb ik met behulp van fantastische vrienden mijn passie voor fotografie weer opgepakt. Ik heb geweldige momenten vastgelegd in de Nederlandse natuur maar ook dierbare herinneringen en belevenissen in Zuid-Afrika mogen ervaren en vastleggen”

Marrit Verheijen - Moments by Marrit
Marrit Verheijen - Moments by Marrit

Wat vinden anderen?

Bed & Breakfast - De Click

Mijn ouderlijk huis aan de Bouwing is ook omgetoverd tot een sfeervolle Bed & Breakfast De Click. Op deze plek kom je tot rust, geniet je van de prachtig aangelegde tuin en het gefluit van de vogels.

Door het hele huis hangt mijn werk. Ben je net zo verwonderd als ik? Dan heb je de mogelijkheid om het werk te kopen.

De volledig ingerichte kamers hebben heerlijke bedden voor een goede nachtrust. Ik serveer een heerlijk ontbijt van producten uit de Betuwe. Vanuit De Click wandel of fiets je zo de natuur in.

“Mijn hart volgend heb ik een fotostudio ingericht en heb hiermee mijn blik en klik verruimd met portretfotografie”.

Chat openen
Hallo
Waar kan ik je mee helpen?